The Dogparade

 Download de catalogus

button

Onze sponsors klik hier

Dogparade in uw stad?
Klik hier

Aanmelden veiling Klik hier

Wilt u de mogelijkheden bespreken om te sponsoren of marketing-partner te worden? Klik hier

Vanaf maandag 16 februari tot en met zaterdag 28 februari is de complete collectie van The Dogparade gratis te bewonderen in de Kroonpassage/De Promesse in Lelystad.

• De officiële opening van The Dogparade in de Kroonpassage Lelystad is op woensdag 18 februari om 13:30u. De opening wordt verricht door Energy4All-ambassadrice Paulien Vogelzang in samenwerking met wethouder J. Sparreboom en kunstenaar Menno Baars. Die middag is er ook een kleurplatenwedstrijd op het kleurterras waar kinderen aan mee kunnen doen. Tevens is er een meet & greet met de mascotte van Stichting Energy4All, een grote koala-beer op De Promesse. Daarbij mag je gratis op de directklaar foto, georganiseerd door citymarketing Lelystad.
• Op zaterdag 21 februari om 12.00 uur begint The Dogwalk vanaf de Kroonpassage, waarbij een aantal van de levensgrote beschilderde bulldogs in parade naar de binnenstad trekken. Daarbij worden ze begeleidt door de levende bulldogs van de Engelse Bulldogclub Nederland, de EBCN. Tevens kunnen kids gratis een airbrush dog tattoo laten zetten.
• Zondag 22 februari vanaf 12:30u is er een meet & greet met de mascotte van Stichting Energy4All, op Het Dukaatplein. Daarbij mag je gratis met deze grote koala-beer op de foto verzorgd door citymarketing Lelystad. Tevens is er een workshop 'pimp je fotolijstje' op De Promesse.
• Woensdag 25 februari vanaf 13.00u is er een meet & greet met de mascotte-koalabeer van Stichting Energy4All, op De Kroonpassage. Daarbij mag je gratis samen op de foto, verzorgd door citymarketing Lelystad.
• Op zaterdag 28 februari is de prijsuitreiking van de kleurplatenwedstrijd.

DP Lelystad 2

Dit alles wordt georganiseerd door en in samenwerking met WF Marketingcommunicatie en promotie- management te 's HertogenBosch, Peter en Ans Schaap Spelverhuur en evenementenverzorging en Stichting Energy4All

WF logo RGB 150x60px LR    crazy fototrucage logoLR    05a Logo Energy4all cmyk kl

Bel 0655-732037 en steun kinderen met een energiestofwisselingsziekte!