The Dogparade

 Download de catalogus

button

Onze sponsors klik hier

Dogparade in uw stad?
Klik hier

Aanmelden veiling Klik hier

Wilt u de mogelijkheden bespreken om te sponsoren of marketing-partner te worden? Klik hier

Na de uitgebreide tour werden de kunstwerken op 17 april 2015 geveild bij het NBC Congrescentrum te Nieuwegein. Daar stonden de Dogs opgesteld in een prachtig ingerichte, door de NBC gratis ter beschikking gestelde ruimte. Terwijl de de vele gasten en kunstenaars door het NBC culinair werden verblijd met de lekkerste gerechten, gingen de honden onder de hamer van veilingmeester Jan Wolter van de Berg (20 jaar ervaring bij Sotheby's). Hoofdcurator van de ING mw. Sanne ten Brink gaf bij elke dog een introductie over de kunstenaar die hem gemaakt had. De biedingen vlogen door de zaal. De kopers moesten flink bieden om hun favoriete bulldog te bemachtigen. De avond werd door presentator Ron Bons, Energy4all-medewerkster Pleuni Timmermans en initiatiefneemster Mike Zeelen afgesloten met de overhandiging van een prachtige check van maar liefst TWEE TON aan prof. dr. Jan Smeitink!

veilingFB

ALLE DOGS ZIJN TE KOOP OP ONZE VEILING

De Dogparade-de veiling vindt plaats op vrijdag 17 april in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein die de avond belangeloos sponsort. De avond begint om 19:00u met mogelijkheid tot bekijken van de kunstwerken en meet & greet met de kunstenaars. Onder het genot van een 7 gangen walking dinner zal de veiling rond achten aanvangen. Entree is €100,- pp incl diner en drankjes.

Als u interesse heeft om een van onze dogs te kopen kunt u zich opgeven hier opgeven voor de veiling of door een mailtje te sturen naar . U bent van harte welkom!

Logo - NBC Congrescentrum

23 Maart verhuist de roedel naar Winkelcentrum Rooselaar in Roosendaal waar 's middags om 15:30 de opening werd verricht door Jochem van Gelder, Paul van Schaijik en kunstenaar IwazThe Dogparade is hier tot en met 8 april gratis te bezoeken en WF Communicatie verzorgt er meerdere activiteiten:

• 23 maart en gedurende de hele expo: Kinderen zijn welkom om mee te doen met een kleurplatenwedstrijd en een fotospeurtocht.
• 25 maart: Grote Koala-beer-Mascotte Energy4All aanwezig en knutselterras voor de kinderen. 
• 29 maart: DOGWALK waarbij 4 levensgrote Dogs gaan wandelen door het winkelgebied van Roosendaal.
woensdag 1 april 13:00u. In De Rooselaar: LIVE PAINTING van 2 NIEUWE DOGS voor The Dogparade door kunstenaars IWAZ (links) en BENJAMIN SCHELTEMA (rechts). 

Iwaz2Benjamin Scheltema

Tevens worden er doeken gemaakt door leerlingen van de Rosendaalse scholen en deze worden geëxposeerd, de mascotte van Stichting Energy4all is aanwezig met een knutselterras.  
• 4 april Fototrucage, met directklaarfoto’s van Peter en Ans Schaap spelverhuur en evenementenverzorging.
• 8 april Sluiting expositie, prijsuitreiking scholen.

roosendaal

 

Van enkele van onze kunstenaars zijn opnames gemaakt tijdens hun werk aan een van onze Dogs. Bekijk hier de indrukwekkende beelden van: 'DOGPARADE, the movie'. Opnames door Jaap van Willigen.

DOGPARADE, the movie

jacques6april2LR

 

Vanaf maandag 16 februari tot en met zaterdag 28 februari is de complete collectie van The Dogparade gratis te bewonderen in de Kroonpassage/De Promesse in Lelystad.

• De officiële opening van The Dogparade in de Kroonpassage Lelystad is op woensdag 18 februari om 13:30u. De opening wordt verricht door Energy4All-ambassadrice Paulien Vogelzang in samenwerking met wethouder J. Sparreboom en kunstenaar Menno Baars. Die middag is er ook een kleurplatenwedstrijd op het kleurterras waar kinderen aan mee kunnen doen. Tevens is er een meet & greet met de mascotte van Stichting Energy4All, een grote koala-beer op De Promesse. Daarbij mag je gratis op de directklaar foto, georganiseerd door citymarketing Lelystad.
• Op zaterdag 21 februari om 12.00 uur begint The Dogwalk vanaf de Kroonpassage, waarbij een aantal van de levensgrote beschilderde bulldogs in parade naar de binnenstad trekken. Daarbij worden ze begeleidt door de levende bulldogs van de Engelse Bulldogclub Nederland, de EBCN. Tevens kunnen kids gratis een airbrush dog tattoo laten zetten.
• Zondag 22 februari vanaf 12:30u is er een meet & greet met de mascotte van Stichting Energy4All, op Het Dukaatplein. Daarbij mag je gratis met deze grote koala-beer op de foto verzorgd door citymarketing Lelystad. Tevens is er een workshop 'pimp je fotolijstje' op De Promesse.
• Woensdag 25 februari vanaf 13.00u is er een meet & greet met de mascotte-koalabeer van Stichting Energy4All, op De Kroonpassage. Daarbij mag je gratis samen op de foto, verzorgd door citymarketing Lelystad.
• Op zaterdag 28 februari is de prijsuitreiking van de kleurplatenwedstrijd.

DP Lelystad 2

Dit alles wordt georganiseerd door en in samenwerking met WF Marketingcommunicatie en promotie- management te 's HertogenBosch, Peter en Ans Schaap Spelverhuur en evenementenverzorging en Stichting Energy4All

WF logo RGB 150x60px LR    crazy fototrucage logoLR    05a Logo Energy4all cmyk kl

Bel 0655-732037 en steun kinderen met een energiestofwisselingsziekte!