The Dogparade

 Download de catalogus

button

Onze sponsors klik hier

Dogparade in uw stad?
Klik hier

Aanmelden veiling Klik hier

Wilt u de mogelijkheden bespreken om te sponsoren of marketing-partner te worden? Klik hier

Door het werk van Marianne Y. Naerebout loopt als een rode draad een sentiment van levensvreugde. Haar schilderkunst is instinctief en straalt een positieve stemming uit. De overvloed van effecten met primaire kleuren en vooral de beweging komen tot stand door alle indrukken opgedaan tijdens haar reizen.

Zij straalt het leven uit als de moderne nomade en haar kunstwerken zijn de spontane, wonderbaarlijke verhalen.

Naerebout schildert in opvallende en duidelijk herkenbare kleuren. Haar stijl vindt men terug in de schilderijen, zeefdrukken, houtobjecten en 3D-sculpturen. Haar thema's bestaan uit alles wat met ons leeft; volkeren, vogels, vissen en waterslangen. Deze aarde-, lucht- en watertekens worden vermengd met de symboliek van de pre-Columbiaanse indianen.

Marianne Y. Naerebout is geboren in 1958 te Rotterdam. Zij studeerde aan de St. Joost Academie voor Beeldende Kunsten en aan het Cyprus College of Art. Ze woonde in Oman, Syrië, Maleisië en Gabon. Tien jaar werkte ze vanuit Ft. Lauderdale en Breda, maar altijd op zoek naar nieuwe kleuren verdeelt Naerebout haar huidige tijd tussen de ateliers in Breda, Italië en Tanzania. 

Naerebout exposeerde in Oman, Syrië, Jordanië en Nederland. Haar werken zijn opgenomen in particuliere collecties en aangekocht door bedrijven waaronder Rabobank en Shell. www.naerebout.nl

Bel 0655-732037 en steun kinderen met een energiestofwisselingsziekte!