The Dogparade

 Download de catalogus

button

Onze sponsors klik hier

Dogparade in uw stad?
Klik hier

Aanmelden veiling Klik hier

Wilt u de mogelijkheden bespreken om te sponsoren of marketing-partner te worden? Klik hier

Gerdine Duijsens en haar lyrisch expressionisme. Ze worden haast onder haar creatieve handen vandaan getrokken, haar trefzekere en onthullende inkijkjes in het rijke, lege leven van de partijtijgers, de receptie-verslaafden, de oesterslurpers en de borrelbabbelaars, die zij in al hun ijdelheid heeft geportretteerd.

Gerdine zet haar figuren in hun onbewaakte ogenblikken met milde spot te kijk wanneer zij, voor even, proberen te ontsnappen uit een wereld waarin status hen gevangen houdt. Lyrisch expressionisme in zijn zuiverste vorm. Kijkend naar de schilderij van Gerdine Duijsens zien we onszelf. Er is niets aan te doen, een glimlach speelt om onze lippen, een giechel kruipt omhoog langs het middenrif. Daarom willen we haar doeken aan onze muren hebben Omdat ze ons iets over onszelf vertellen. Omdat ze echt zijn.

Gerdine Duijsens heeft een zeer herkenbare stijl, die in vier hoofdvormen kan worden verdeeld: eettaferelen, dieren, abstracten en portretten. Haar mensen zijn levensgenieters, arrogant of onzeker, vrolijk of verveeld. Haar dieren zijn temperamentvol, krachtig, dynamisch en snel, haar abstracten zijn boeiend gelaagd en spannend en haar portretten zijn van alle tijden. www.gerdineduijsens.com

Bel 0655-732037 en steun kinderen met een energiestofwisselingsziekte!