The Dogparade

 Download de catalogus

button

Onze sponsors klik hier

Dogparade in uw stad?
Klik hier

Aanmelden veiling Klik hier

Wilt u de mogelijkheden bespreken om te sponsoren of marketing-partner te worden? Klik hier

In Wouter Stips vrolijke wereld vol liefde, poëzie, vrijheid en geluk, ontdek je - op het tweede gezicht - een diepere laag met betekenisvolle momenten uit het leven. Stips schildert speels en filosofisch in een persoonlijke beeldtaal universele waarden met thema’s als dood, afscheid, geboorte, het mysterie van het bestaan.

Door te experimenteren en risico’s te nemen blijft  Wouter Stips zich vernieuwen. Ook in zijn glassculpturen, die in het Italiaanse Murano bij Venetië ( beroemd om ambachtelijk geblazen en gevormd glas ) tot leven komen laten een duidelijke ontwikkeling zien. De vrolijke kleurrijke beelden tonen soms een versobering in vorm en kleur.

In de recente schilderijen ziet men een vereenvoudiging van de figuratie en een accent op de gelaagdheid van een schilderij. In vele lagen over elkaar brengt de kunstenaar verf aan, waardoor de verfhuid fascinerende structuren laat zien. Zo ontstaan evenwichtige composities.

Zijn schilderijen en sculpturen vinden wereldwijd hun weg naar galeries, musea en collectionneurs. www.wouterstipsgallery.nl

Bel 0655-732037 en steun kinderen met een energiestofwisselingsziekte!