The Dogparade

 Download de catalogus

button

Onze sponsors klik hier

Dogparade in uw stad?
Klik hier

Aanmelden veiling Klik hier

Wilt u de mogelijkheden bespreken om te sponsoren of marketing-partner te worden? Klik hier

Jean-Paul Marsman is één van de meest opvallende schilders van dit moment. Zijn werk wordt gekocht door o.a. verzamelaars, galeries, musea en bedrijven. De stad New York is een grote bron van inspiratie voor hem en daarom is Marsman hier vaak te vinden. Zijn werk wordt er ook met regelmaat tentoongesteld.

De felle sprekende kleuren en de herkenbare vormen van Marsmans’ werk zijn groots, cartoonesk en grotesk. Het beeld is een belevenis, heftig en vol. Een positieve 'grimlach' in een chaotische samenleving.

Zit er een boodschap in zijn werk? Natuurlijk, maar vooral de uitdaging om eens te kijken naar de manier waarop we leven, vanuit zijn glimlachende invalshoek. Een samenspraak met de kijker. Marsman zet de toon en de kijker vult zijn verhaal in. Een conversatie of een discussie. M`n werk ik steel, profiteer, parasiteer, leen, gebruik en combineer. En vertel m`n verhaal! Da`s m`n werk! Hout, linnen, kwasten en wat verf. Meer is het niet! Sorry! Geen diepgaande, bedachte prietpraat. Heb ik niet nodig! Wat je ziet ben ik! Of ben jij! Of is iedereen.

M`n inspiratie: Tijdschriften, internet, nieuws, geschiedenis, advertenties, commercials, films, boeken, cartoons, musea, graffiti, natuur. Alles is mijn onderwerp of deel van mijn onderwerp. En elk onderwerp is een deel van mijn werk! Een onuitputtelijk bron van energie. Tijd te kort. Helaas. Ik pas me niet aan en doe geen concessies. Ik maak wat ik voel, maak wat ik wil en wil zeggen.

Bel 0655-732037 en steun kinderen met een energiestofwisselingsziekte!