The Dogparade

 Download de catalogus

button

Onze sponsors klik hier

Dogparade in uw stad?
Klik hier

Aanmelden veiling Klik hier

Wilt u de mogelijkheden bespreken om te sponsoren of marketing-partner te worden? Klik hier

Hij noemt het antipodism. Afbeeldingen van een onbekende bron. Met een groot gevoel voor contrast transformeert hij dagelijkse thema’s naar brutale en vreemde maar prettig toegankelijke afbeeldingen. Zijn signatuur is altijd vrolijk en optimistisch.

Zijn succesvolle tentoonstellingen bereikten o.a. Europa, Noord-America, de Caribische eilanden, het midden Oosten, Singapore en Shanghai. Briels won de officiële award als ‘Official Artist’ van de Olympische Spelen in Salt Lake City. Het aparte en kleurrijke werk van Clemens Briels is internationaal een hot item. Clemens Briels is op dit moment één van de meest gevraagde kunstenaars in binnen- en buitenland, zijn kunstwerken worden opgenomen in diverse internationaal gerenommeerde kunstcollecties. www.clemensbriels.nl

Over de bulldog

Sinds kort werkt Clemens met een andere stijl van schilderen en dat geeft hem veel energie, zijn nieuwe energie voor Energy4all: “Het is de parallel tussen de energie die ik krijg van het meedoen aan The Dogparade, Energy4all en de nieuwe stijl van schilderen die mij veel inspiratie en energie brengt”. De titel, oftewel de naam van de bulldog is dan ook ‘De Parallel’. 

Bel 0655-732037 en steun kinderen met een energiestofwisselingsziekte!