The Dogparade

 Download de catalogus

button

Onze sponsors klik hier

Dogparade in uw stad?
Klik hier

Aanmelden veiling Klik hier

Wilt u de mogelijkheden bespreken om te sponsoren of marketing-partner te worden? Klik hier

Logo - NBC CongrescentrumNBC Congrescentrum beschikt over 2 evenementhallen van 1800m2, 30 grote en kleine vergaderzalen en een enorme buitenruimte. Toch ervaren gasten de locatie als intiem. Denk dus ook voor kleinere evenementen aan het NBC Congrescentrum.

De inrichting in het NBC Congrescentrum is trendy, sfeervol en vooral flexibel. Van tevoren tonen we u 3d-impressies van uw evenement, zodat u zich goed kunt voorstellen hoe de locatie er op uw dag uit komt te zien. Voor evenementen tot 125 personen kunt u ook gebruikmaken van de bijzondere locatie Green Village. Dit is een boerderij met alle denkbare faciliteiten, op loopafstand van het congrescentrum. Komt u gerust eens langs voor een rondleiding.

Uw evenement is een belevenis voor uw gasten. U wilt natuurlijk dat zij er nog lang met veel plezier aan terugdenken. Daarom staat er een team van operations managers de hele dag en/of avond voor uw gasten klaar met heerlijke Nespressokoffie, High Tea en/of Hollands drankbuffet met allerlei lekkernijen. Voor de culinaire invulling kunt u rekenen op onze chef-kok en zijn team. We bieden verschillende standaardarrangementen aan, maar maatwerk is ook mogelijk.

NBC Congrescentrum, Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein Utrecht, www.nbccongrescentrum.nl

Bel 0655-732037 en steun kinderen met een energiestofwisselingsziekte!