The Dogparade

 Download de catalogus

button

Onze sponsors klik hier

Dogparade in uw stad?
Klik hier

Aanmelden veiling Klik hier

Wilt u de mogelijkheden bespreken om te sponsoren of marketing-partner te worden? Klik hier

van 'The DOGPARADE'

Samen maken we er iets moois van. Onze dank gaat uit naar deze sponsors.

logo Leolux FC 120pxIn 1934 werd in Venlo een bedrijf opgericht dat in de decennia erna zou uitgroeien tot een vande belangrijkste Europese fabrikanten van designmeubelen: Leolux. Het familiebedrijf Leolux produceert al haar meubelen in Venlo. De Leolux-zitideeën worden door internationale freelance designers ontworpen en op bestelling door vakmensen geproduceerd. Zo stelt elke klant een hoogst persoonlijk meubel samen uit een groot aantal modellen, bekledingen, kleuren en comfortopties.

Ambacht en hightech gaan bij Leolux hand in hand. Het ultieme comfort wordt bereikt door een gedegen ambachtelijke constructie en afwerking. De modernste technieken assisteren de Leolux vakmensen bij de productie van het meubel, terwijl innovatieve materialen, vormen en technieken de Leolux meubelen voorzien van hun eigenzinnige uiterlijk.

Voor haar designs werd Leolux meerdere malen onderscheiden. Zo mocht Leolux naast meerdere Reddot Design Awards, ook prijzen in ontvangst nemen van erkende instellingen als de Design Preis Schweiz, het Design Zentrum Stuttgart, Goed Industrieel Ontwerp, Interior Innovation Award en Good Design Awards.

Zelf zien hoe de Leolux meubelen worden vervaardigd? U ontdekt het in het Leolux bezoekerscentrum Via Creandi, letterlijk ‘de weg van de creatie’. Wij nodigen u van harte uit voor een kijkje achter de schermen tijdens onze rondleidingen.

www.leolux.nl

Logo - NBC CongrescentrumNBC Congrescentrum beschikt over 2 evenementhallen van 1800m2, 30 grote en kleine vergaderzalen en een enorme buitenruimte. Toch ervaren gasten de locatie als intiem. Denk dus ook voor kleinere evenementen aan het NBC Congrescentrum.

De inrichting in het NBC Congrescentrum is trendy, sfeervol en vooral flexibel. Van tevoren tonen we u 3d-impressies van uw evenement, zodat u zich goed kunt voorstellen hoe de locatie er op uw dag uit komt te zien. Voor evenementen tot 125 personen kunt u ook gebruikmaken van de bijzondere locatie Green Village. Dit is een boerderij met alle denkbare faciliteiten, op loopafstand van het congrescentrum. Komt u gerust eens langs voor een rondleiding.

Uw evenement is een belevenis voor uw gasten. U wilt natuurlijk dat zij er nog lang met veel plezier aan terugdenken. Daarom staat er een team van operations managers de hele dag en/of avond voor uw gasten klaar met heerlijke Nespressokoffie, High Tea en/of Hollands drankbuffet met allerlei lekkernijen. Voor de culinaire invulling kunt u rekenen op onze chef-kok en zijn team. We bieden verschillende standaardarrangementen aan, maar maatwerk is ook mogelijk.

NBC Congrescentrum, Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein Utrecht, www.nbccongrescentrum.nl

Onze missie: Welland Nederland BV is een private onderneming die stomamaterialen importeert van de Engelse fabrikant Welland Medical. De focus ligt voor 100% op stomazorg. Het complete assortiment kenmerkt zich door premium kwaliteit stomamaterialen, het meest moderne pakket stomamaterialen dat op dit moment verkrijgbaar is. Onze stomamaterialen staan bekend als uiterst veilig, duurzaam en betrouwbaar. 

Onze gespecialiseerde verpleegkundigen en medewerkers van Welland geven onze klant persoonlijke aandacht. Wij luisteren naar de behoefte van onze klant, denken met hem mee en bieden adequate oplossingen. Vragen en problemen zijn er om meteen opgelost te worden. Snelheid en doelmatigheid naar iedereen die met onze producten werkt is van het grootste belang. Welland… de vertrouwde keus! http://www.welland.nl

De Nationale Associatie voor Beeldend Kunstenaars (NABK) is verreweg de grootste en meest actieve organisatie die zich inzet voor àlle Nederlandse beeldend kunstenaars, ongeacht zijn of haar discipline of opleiding. NABK biedt beeldend kunstenaars onder andere:

Kortingen op grootschalige expositiemogelijkheden, kortingen op presentaties in fraaie kunstboeken, een gratis abonnement op een kunsttijdschrift naar keuze, gratis toegangskaarten voor landelijke kunstbeurzen, onderlinge contactmogelijkheden, korting op nuttige trainingssessies speciaal voor kunstenaars, diverse cadeaus, waaronder 2 à 3 gratis kunstboeken per jaar, korting op inkoop van materialen, aanspraak op het NABK Kunstenaarsfonds, gratis advies en nog veel meer voordelen… www.nabk.nl

De Kunstweek biedt kunstliefhebbers allerlei activiteiten, festiviteiten en aanbiedingen, waardoor beeldende kunst ruim een week lang nog aantrekkelijker is om van te genieten. De Kunstweek is in het hele land bij een groot aantal kunstinstellingen, galerieën, kunstuitlenen, kunstenaars en gemeenten.

Elk jaar in november, dit jaar van 1 t/m 10 november. www.kunstweek.nl

creaktor120px

Creaktor Studios is een onconventioneel bruisend collectief, dat tot de verbeelding sprekende marketingconcepten ontwikkelt. Wij bieden onze creatieve diensten aan op gebied van webdesign, fotografie, beeldmanipulatie, video, 3D en audio producties. Met een gerichte strategische marketingplanning als basis. Bedrijven willen online goed vindbaar zijn. Maar daarmee zijn ze er nog niet, want kijkers zijn nog geen kopers. Kopen is emotie, beleving. Er moet dus ook een aantrekkingskracht van de website uitgaan, zodat bezoekers emotioneel worden geraakt. Onze creaktoren, de mensen achter Creaktor Studios, zijn meesters in het creëren van beleving. Goed is voor ons niet goed genoeg. Wij vinden het vanzelfsprekend om altijd te presteren op het ambitieniveau dat bij ons past. En dat is significant beter dan gewoon goed. En de sleutel tot uw succes!

www.creaktor.com

bartelskleinBartels-Groep, Grondwerken, transport, loonwerken en industrie

Gareelweg 26, 4727 TB Moerstraten, 0165-302451, 0165-304251,    

www.bartelsbv.com

Shield RGB 2014Philips Nederland

0900-2020871 

www.philips.nl

TanteLiesFabianTante Lies, Wolwinkel en lijstenmakerij

Lies 8, 8895 KT Terschelling, 0562-851012, 0613-646012, 

www.tante-lies.nl

logo zwart amsterdamThe Bulldog Amsterdam, The Name With A Heart

Postbus 20669, 1001 NR, Amsterdam, 020-6248248, 

www.thebulldog.com

Bel 0655-732037 en steun kinderen met een energiestofwisselingsziekte!